maanantai 22. syyskuuta 2014

Satunnaisia huomioita


Viimeaikoina olen kehunut mm. Netflixiä, joten Herra Murphy huomasi asian. Palvelusta on ilmeisesti poistumassa iso kasa leffoja ja sarjoja, mukana mm. aloittamani Buffy. Myös brittikomediat Kirjava joukko ja Avaruuden tuntua lähtevät, ne olen tosin nähnyt, mutta varsinkin Kirjavaa joukkoa olen suositellut muille. On tosin mahdollista, että sarjojen oikeuksista vielä neuvotellaan, mutta saa nähdä.

No, eipä tässä Buffyakaan ole tullut juuri katseltua, sillä Final Fantasy X vienyt aikaa tuhottomasti. Pelaan siis sitä toista kertaa. Ja alan olla varma, että kyseessä on suunnilleen paras peli ikinä. Tarina on kiva ja hahmot hyviä, mutta parasta tässä on taistelu- ja hahmonkehityssysteemin lisäksi Areena, jonne saa kerätä vihollisia ja käydä tappelemassa. Loppuvihollisen hakkaisin varmasti jo helposti, mutta Areenalta löytyy vielä vaikeita vihollisia. Myös kaikenlaisia muita salaisuuksia löytyy, ensipelaamisella on nähnyt kuin pienen osan. Karua ajatella, että olen pelannut nyt toisella kerralla jo 100 tuntia..

Final Fantasy kymppi on vienyt aikaa myös lukemiselta, mutta kirjoja on tullut kuitenkin lainailtua. Nyt kiinnostaa enemmän historia ja elämänkerrat, tosin jotain romaanejakin pitäisi lukea.

XBMC vaihtaa nimensä Kodiksi. Mikäpä siinä, mutta biisien lähetys last.fm:ään ei ole toiminut pitkään aikaan. Varmaan taas Murphy asialla, tuotakin ohjelmaa tuli kehuttua.

Huomasin että Elvis Costellon This Year's Model on loistava levy, ja Costelloa pitäisi kuunnella muutenkin enemmän. Sunnuntaina tuli joku dokkari miehestä, en tiedä pitäisikö katsoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti