maanantai 8. joulukuuta 2014

Satunnaisia huomioita


Sarjojen katselu edistyy todella hitaasti, mutta varmasti. Buffyssä olen jo ekan kauden katsonut. Ensimmäinen kausi onkin lyhyt, seuraavat ovat kaksi kertaa niin pitkiä.. Orange is the New Blackissa kolmannesta jaksosta tykkäsin niin, että katsoin seuraavan heti putkeen, mutta silti mennään vasta viidennessä. Siinä heti alussa soi The Velvet Undergroundin Sunday Morning ja luettiin Gillian Flynnin Gone Girl -kirjaa. Homelandiakaan en ole katsonut kuukausiin, mutta en vielä luovuta.

Yksi sarja mitä en ole maininnut on Teemalta tuleva Elokuva tarina, joka siis kertoo elokuvan historiasta. Se onkin tällä hetkellä kiinnostavin.

Viimeaikoina olenkin katsonut klassikkoleffoja, joista hienoin oli Elokuvan tarinassa esitelty Auringonnousu. Mykkäelokuva, jota voi suositella useimmille. Myös Elävien kuolleiden yöstä tykkäsin. Sen sijaan toiseksi viimeiseksi katsottu Taskuvaras ei iskenyt, onneksi se oli lyhyt, ja lyhyyden takia sen katsoinkin hetken mielijohteesta.

75 minuuttisen Taskuvarkaan jälkeen katsoinkin sitten noin 220 minuuttia kestävän Once Upon a Time in American. Olin pitänyt siitä todella paljon jo ennemminkin, mutta nyt oli sen verran hieno katselukokemus, että saattaa jopa nousta top 5:een. Saa nähdä, ottaa Arabian Lawrence paikkansa siinä takaisin, kun sen seuraavan kerran joskus katson. Mutta eipä kiirettä, joskus aioin ottaa tavaksi katsoa Lawrencen joka vuosi, mutta nyt olen tajunnut että elokuvat kannattaa katsoa silloin kun siltä tuntuu. Once Upon a Timen in American edellisestä katselustakin oli vaikka kuinka kauan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti