tiistai 11. marraskuuta 2014

Satunnaisia huomioita



Viimeaikoina katsonut taas aika paljon leffoja. Alussa moni oli kyllä sellaisia mitä olen nähnyt ennenkin, mutta sitten tuli katsottua "uusiakin" pätkiä. Esimerkiksi Maailman nopein intiaani on ollut katselulistalla sen jälkeen, kun näin siitä pätkän muistaakseni Conan O'Brienin ohjelmassa. Ja se olikin sellainen mukavan leppoisa elokuva kuin odotin, tosin vähän olisi saanut lyhentää. Myös toinen Anthony Hopkins-elokuva, Fracture oli oikein hyvä.

Kävin myös katsomassa elokuvan oikein teatterissa, Interstellarin nimittäin. Hyvä pätkä jälleen Nolanilta. Boyhoodkin olisi mennyt siellä, mikä on yllättävää pienelle maaseudun teatterille. No, se on varmasti ihan yhtä hyvä kotona katseltunakin.

Genesikseltä on tullut uusi kokoelma, opin sen soundi.fi:stä. No, biisit ovat muuten ihan normi-Genesistä, mutta mukana on myös materiaalia jäsenten soololevyiltä, jotka eivät ole tuttuja Peter Gabrielia lukuunottamatta.

Yksi kirja mitä luin oli Aldous Huxleyn Saari, se oli varsin mielenkiintoinen. Lainaamassani versiossa oli hyvin selitetty sanastoa, mainittuja henkilöitä yms, eräs paikka tuli vastaan myös nyt luettava olevassa kirjassa, josta voisi vähän kirjoittaa kohta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti